יחיאל טל, מנכל קולפלנט<br>קרדיט: יח"צ
יחיאל טל, מנכל קולפלנט קרדיט: יח"צ

חברת קולפלנט (ת"א: קלפט), העוסקת בפיתוח, ייצור ושיווק מוצרים רפואיים מבוססי קולגן אנושי מסוג 1 המיוצר ומופק מצמחי טבק, מודיעה כי הגישה לרשות ניירות ערך בארה"ב, SEC , טיוטה פומבית ראשונה של מסמך לרישום מניות החברה בבורסת נאסד"ק. במסגרת המסמך, Registration Statement on Form F-1 , תירשמנה למסחר גם המניות שהוקצו ושצפויות להיות מוקצות במסגרת עסקת ההשקעה של החברה עם Alpha Capital Anstalt, על כל שלביה. טיוטת מסמך הרישום אינה כוללת גיוס הון כלשהו.

 

יחיאל טל, מנכ"ל קולפלנט: "הרישום והמסחר בבורסת נאסד"ק נועד להרחיב את החשיפה של החברה והטכנולוגיה שלה בפני שותפים בינלאומיים, עסקיים ואסטרטגיים, במטרה לקדם שיתופי פעולה ולהגדיל את הפעילות העסקית. הרישום יאפשר את חשיפת החברה גם לשוקי ההון הבינלאומיים ויקל על משקיעים פרטיים ומוסדיים, אמריקאים וזרים, להשקיע בחברה".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 5
    בשביל הדאווין ולחמוק מדיווח ישראלי

    משקיע טועה. הם ממש לא מגייסים מוסדים זרים. פשוט אלו העובדות שציינתי לגבי מניות חלום. הזרים לא נוהרים. צודק לגבי שיווק. לקוח שומע על חברה שנסחרת בישראל בשבילו זה כמו מסחר באיסטנבול או בורסת שכם. אבל מסחר בנסדק - נשמע רציני. היתרון של רישום כפול שמוותרים להם על הרבה דיווחים שחייבים בארץ. למשל אחזקות בעלי עניין תוך יום. מצבת התחייבויות. וזה דווקא לרעת המשקיעים. לטובת החברה.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • ATUK19
    • 23/11/2017 10:27
  • 4
    חשיפה לחו"ל, חברות שנחשפות

    לחו"ל מגדילות את הסיכוי להשקעות מגופים זרים, או אפילו מכירת החברה לחברות בחו"ל, שם זה הבוננזה ולא המסחר במניה. דעתי האישית בלבד, לא מחזיק בנייר
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • המשקיע המחושב
    • 23/11/2017 10:13
  • 2
    בדרך כלל רישום כול זו הוצאה מיותרת

    עלות ההנפקה. עלות דיווח. חשיפה לתביעות ייצוגיות בארה"ב. ומנגד -רוב חברות הפחחחח והחלום שנסחרות בחול - לא באמת מעניינות. מוסדיים זרים. פשוט כנסו למייסייז , ננו ופרוסייט ותראו שהמוסדיים הזרים מחזיקים פחות מאחוז. תבדקו גם סלקום ופרנטר. חברות מעוף - תבדקו כמה המוסדיים הזרים מחזיקים. לא מכיר אלפא קפיטל . אבל אם רישום כפול לדרישתם, אז יש מעט היגיון. בגל מקרה כמו עבר המניה תרוץ. כמו שקרה לרוב מניות החלום והכלום כשהחלו להיסחר בחו"ל. הזדמנות לצאת. גילוי נאות מחזיק שליש מניה.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • ATUK19
    • 23/11/2017 09:48