ג’אביל (סימבול: JBL) – החברה מסקטור המעגלים המודפסים, עוסקת בפיתוח, ייצור והרכבת רכיבים אלקטרונים, מעגלים מודפסים, ציוד בקרה אלקטרוני, עיצוב אב טיפוס ובדיקת איכות. בין לקוחותיה ניתן למנות את חברת אפל שאחרית לכרבע מהכנסותיה השנתיות. מניות החברה נסחרות בבורסת ניו יורק ונכללות במדד S&P 500 לפי שווי שוק של 5.02 מיליארד דולר.
החברה פרסמה את הדו"ח לרבעון השלישי בתאריך 27.09.17. החברה דיווחה על רווח של 0.64 דולר למניה כאשר הצפי היה לרווח של 0.62 דולר למניה. במקביל החברה דיווחה על חלוקת דיבידנד של 0.08 דולר למניה. יום האקס נקבע לתאריך 14.11.17.
בתחילת חודש אוקטובר גולדמן זאקס הוריד המלצה למכירה מחשש למכירות חלשות של אייפון X. מחיר היעד החדש הינו 26 דולר, נמוך ב- 4 דולר מההמלצה הקודמת.
מהזווית הטכנית, המניה מתבססת כבר תקופה מעל רמת התמיכה החשובה סביב 27.75 דולר. רמה זו בלמה את גל הירידות אשר פקד את המניה במהלך חודש ספטמבר לאחר פרסום הדו"ח הרבעוני וגם לאחר הורדת ההמלצה על ידי גולדמן זאקס.

גרף מניית JBL; מקור: StockCharts.com
בתמונה הרחבה יותר, המניה מדשדשת החל מהרבעון השני של שנת 2017 כאשר התצורה המתהווה בגרף המחירים מצביעה על אפשרות לשינוי המגמה הראשית.
הנחת העבודה מתחלקת ל-2:
ההנחה האופטימית – מכיוון שאזור 27.75 תמך עד כה, פריצה כלפי מעלה של 29 דולר, הגבוה האחרון תהווה טריגר חיובי לחזרה לאזור הגבוה סביב 31.5 דולר.
ההנחה הפסימית – שבירה של 27.5 דולר וכישלון פריצה חזרה. במידה והנחה זו תתממש, מבנה גרף המחירים ישבר כלפי מטה והמניה תעבור להיסחר במגמה שלילית שכן יוצר שפל יורד שיפתח יעדים כלפי מטה. במקרה זה, אזור 26 דולר סומן כמחיר יעד ראשון ו- 24 כיעד סופי של התבנית הנוכחית.