ישראמקו – שותפות מוגבלת העוסקת בפעילות חיפושי נפט וגז בישראל. בעלת השליטה בחברה הינה חברת יואל. ישראמקו בעלת זכויות בתגלית תמיר (28.75%), מאגר אור (49.86%) ומאגר דלית (28.75%). מניות החברה נכללות במדד ת"א 35 לפי שווי שוק של 6 מיליארד שקל.
ביולי האחרון סקרתי את המניה סביב אזורי מחיר של 53-53.5 אגורות וציינתי שקיימת תבנית טכנית שלילית עם פוטנציאל לפגוש את אזור 50 אגורות. אזור זה היווה אז אזור תמיכה שהחזיק מדצמבר שנה שעברה ועד לאוגוסט האחרון.
לא רק שקבלנו את היעד מהר מאוד שהוא נמוך שנתי חדש אלא קבלנו בדיקה של אזורי תמיכה בגרף שבועי סביב 46.5 אגורות שזהו השפל במניה משנת 2016. השבוע הנוכחי למעשה נפתח בירידות שערים ובמידה והמומנט השלילי ימשך המניה תסגור שבוע 5 ברציפות של ירידות שערים דבר שלא קרה המון שנים.
לאחר שזיהינו את האזור התמיכה בגרף השבועי סביב 46.5 אגורות ניתן להבין שאזור זה חזק מאוד כזה שיכול להביא תיקון בטווח הקצר. יחד עם פוטנציאל לתיקון אציין עוד 2 רמות תמיכה פוטנציאליות נוספות האחת ברמה של 45 אגורות (שפל של שנת 2015) והשנייה באזור של 43.3 אגורות (שפל של שנת 2013). חשוב לציין שככל שהשפל רחוק יותר מבחינת ערך הזמן כך האמינות של התמיכה יורדת לכן הייתי נותן משקל יתר לתמיכה הקרובה יותר שהיא גם הצעירה מבחינת הזמן.

גרף שבועי - מניית ישראמקו; מקור: Sponser Charts
כדי לתזמן תיקון כזה נרצה לראות שינוי בגרף היומי שינוי ראשוני שכזה יגיע בסגירה מעל לנמוך של השבוע שעבר ברמה של 47 נקודות ורצוי עם נר אישור לאחר מכן. נעילה מעל 48 בכלל תהיה טובה ויכולה להביא ליעד עולה לאזור של 50 נקודות בטווח הקצר, לא הרבה מבחינת אחוזים אולם זה מה שיש כרגע, גם בסקירה הקודמת שלי ביולי האחרון, היעד היה ב 50 ובפועל קבלנו מעבר לכך. כמובן שהמשך זליגה כלפי מטה תהיה שלילית ולכן כל מי שמחפש היפוך שכזה צריך להיות חד ומדויק מאוד הן בכניסה והן ביציאה והיא אומרת פריצת שווא תוך יומית או שבירה של 46.5 שתעמיק את הטרנד השלילי.

גרף יומי - מניית ישראמקו; מקור: Sponser Charts
בהצלחה לסוחרים