"אנו מעריכים כיום את שוויה הכלכלי של מניית כנפיים ב-42.9 ש"ח, או 41.4 ש"ח מתואם דיבידנד (מועד קובע 27.8). אנו סבורים כי הפתיחה המחודשת של הדיסקאונט, שמשקף מחיר השוק של המניה כיום, מהווה הזדמנות טובה ליהנות מפירות צמצומו בעתיד". כך עולה מתגובה של רוסאריו לדו"חות הרבעון השני של כנפיים, תוך התייחסות לשווי גלובל שהונפקה לאחרונה.
"אנו מסקרים את מניית כנפיים מזה כשנתיים, ומצביעים על דיסקאונט משמעותי שקיים בין שווי השוק שלה, לבין השווי הכלכלי של אחזקותיה", ציינה האנליסטית מאיה גרינוולד. "בעדכון זה בחרנו להציג על ציר זמן של 12 החודשים האחרונים, את התפתחות הדיסקאונט בין שווי השוק של מניית כנפיים, לבין שוויה הכלכלי על פי מודל NAV שלנו, שבו, נזכיר, אנו מעריכים את שווי אחזקת כנפיים באל על בהתאם לשווי השוק של האחרונה.
"ניתן לראות בגרף כי לאורך השנה, בפרט בין החודשים מרץ ועד יוני לערך, הדיסקאונט הצטמצם מלמעלה מ-50%, עד לכ-20%. מיוני, המגמה התהפכה ואנחנו רואים שוב פתיחה של דיסקאונט משמעותי", הוסיפו ברוסאריו.