חברת סלג’ין (סימול- CELG) עוסקת בגילוי, פיתוח ומסחור של תרופות ודרכי טיפול למחלות סרטן, מחלות דלקתיות והמערכת החיסונית. החברה משווקת מספר תרופות רב בניהן ניתן למצוא את הרבילימיד, אלקרן, מספר סוגים של ריטלין ועוד. לחברה הסכמי שת"פ עם חברות פארמה, נוברטיס, גלקסו סמית קליין, אקסלריון פארמה, אגיוס ועוד. החברה נוסדה בשנת 1980 ומרכזה בסאמיט, ניו ג’רסי. מניות החברה נסחרות במדד הנאסד"ק 100 והאס אנד פי 500 בשווי שוק של 102.7 מיליארד דולר.

 

החברה פרסמה את דוחותיה לרבעון השני של השנה ב 27.7 ועמדה בתחזיות האנליסטים. החברה דיווחה על רווח של 1.68 דולר למניה מול צפי שוק שעמד על 1.61 דולר למניה. בתגובה לדוחות המניה ירדה קלות ומאז מדשדשת.

 

מהזווית הטכנית, המנייה נסחרת כבר חודשיים בתנועה צידית. גבוה תקופתי אזור של 139 דולר שהוא גם אזורי השיא משנת 2015 ורמות שפל אחרונות באזור של 128.8-130 דולר למניה אשר מחזיקים את הנייר.

 

ירידה מתחת לרמה זו תהיה שלילית בטווח הקצר ויכולה להוציא תיקון יורד במניה למהלך האחרון שהחל באזור של 115 דולר. במקרה זה רמות תמיכה קרובות נמצאות ב 126.2 ו 123.2 דולר שהן תיקון פיבו 50 ו 61.8 למהלך העולה האחרון.

 

חשוב לציין שפריצה של אזורי השיא סביב 139/140 דולר תבטל את התרחיש השלילי סמן על שיאים חדשים.

 

בהצלחה לסוחרים

 

גרף מניית CELG; מקור: StockCharts.com

 

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש