קרדיט: ספונסר
קרדיט: ספונסר

אילן ארד קשת, מנכ"ל בית ההשקעות יצירה, אומר הבוקר כי "על רקע הירידות החריפות במניית טבע בימים האחרונים, היו אלה מניות הבנקים שהיוו עוגן למדד ת"א 35 והאמירו לשיאים חדשים. מדד הבנקים, שהגיע במהלך חודש יולי לשיא כל הזמנים ונחלש לקראת סוף החודש, חזר וטיפס לרמות השיא בתחילת אוגוסט. יש לשים לב למכפילי ההון של הבנקים, שבמחירים הנוכחים יכולים להביא למימוש יפה כנגד רגיעה והתאוששות במניות הפארמה".

 

ארד קשת הוסיף כי "מדד הויקס (מדד הפחד) של תל אביב עלה בימי המסחר האחרונים כ-30%, אך עדיין עומד ברמה של כ-10.3, רמה שעדיין לא מתמחרת דרמות אמתיות ומסמנת רגיעה מסוימת לסוחרים. בזירת המט"ח, הדולר ממשיך להתחזק למול הפער הגדל (במעט) בין תשואת ה-10 שנים בארץ לזו שבארה"ב, פער זה מגרד כרגע את החצי אחוז".

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש