חברת מלאנוקס טכנולוגיות (מלנקסNASDAQ: MLNX; TASE:), מובילה עולמית באספקת פתרונות קישוריות מקצה לקצה עבור שרתי מרכזי נתונים ומערכות אחסון, הודיעה היום כי מתאמי ConnectX®-2 40Gb/s מובילי שוק של החברה זכו בפרס ’המוצר/הטכנולוגיה הטובה ביותר לקישוריות מחשוב עתיר ביצועים (HPC)’ על ידי קוראי ועורכי המגזין המקצועי HPCwire. בחירת המגזין נעשתה בעזרת סקר אונליין בקרב קהילת קוראי HPCwire וכן בתהליך בחירה קפדני שנערך על ידי עורכי המגזין ומבקרי שוק ידועים.

מרכיב הקישוריות הוא המסלול הקריטי בהעברת וקבלת נתונים עבור מערכות מחשוב עתיר ביצועים (HPC), וקישוריות בביצועי שיא היא הכרחית לאספקת ביצועי מערכת הטובים ביותר. מלאנוקס מובילה את השוק עם מתאמי ה- ConnectX-2 והפרס של HPCwire מהווה הכרה נוספת ביתרונות ובביצועים המובילים של החברה.

"קוראי HPCwire הינם מהמעודכנים ביותר בקהילת המחשוב עתיר הביצועים ופרסים אלו מייצגים אלו חברות בתחום ה- HPC הן בעלות ההשפעה הגבוהה ביותר בתודעת אנשי הקהילה", אמר טום טאבור, מפיק HPCwire. "פרסי ’הבחירה של קוראי ועורכי HPCwire’ מעבירים מסר חשוב לזוכים בהם, שחברי קהילת המחשוב עתיר הביצועים העולמית מכירים בעבודתם, מעריכים את מאמציהם ומציינים אותם לשבח"

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש