הבנק הבינלאומי הינו תאגיד בנקאי ישראלי. לבנק פעילות בנקאית במגוון תחומים: ניהול חשבונות עו"ש לפרטיים ולעסקים, שירותי ברוקרז לני"ע, שירותי מט"ח, כרטיסי אשראי, ייעוץ השקעות וייעוץ פנסיוני, השקעות נוסטרו ושירותי תפעול בנקאיים לתחום קופות הגמל וקרנות הנאמנות. מניות החברה נסחרות במדד ת"א 35 לפי שווי שוק של 6.58 מיליארד ש"ח.

 

ניתוח טכני – מניות הבנק נסחרות במגמה חיובית כבר לא מעט זמן. לקראת סיום שנת 2016 המניה פרצה את שיא כל הזמנים אשר שכן ברצועת מחיר של 5300/50 נקודות למניה. מאז המניה המשיכה את המומנט החיובי ולאחר כל תנועה צידית פתחה עוד מהלך עולה כלפי מעלה.

 

היום המניה עושה זאת שוב, המניה נסחרת במגמה חיובית הבוקר ופורצת את אזור השיא ברמה של 6500 נקודות. מחזור המסחר ער ולמעשה תומך בפריצה. בנוסף, הפריצה מגיעה לאחר התבססות מתחת לאזור ההתנגדות בחודש וקצת האחרונים כך שהאמינות שלה גבוהה יותר שכן המניה עשתה מנוחה לאחר המהלך העולה של סוף חודש מאי.

 

גרף בינלאומי; מקור: Sponser Charts

 

יעדים עולים לתבנית נמצאים ברמה של 7000 נקודות כיעד ראשון ויעד מלא ומעט יומרני יותר סביב 7250/7300 נקודות.

 

במקרה של נסיגה ובדיקה של רמת הפריצה כל עוד המניה מחזיקה מעל לשפלים האחרונים סביב 6270/6300 היעדים העולים נשארים בעינם.

 

בהצלחה לסוחרים

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש