במסגרת שיתוף הפעולה עם הבורסה לניירות ערך, חברת המחקר אדיסון פרסמה הבוקר (רביעי) עדכון אנליזה לרדהיל ביופארמה בעקבות פרסום הדוחות לרבעון הראשון, ובה העלו האנליסטים את הערכת השווי לרדהיל ל-1.4 מילארד ש"ח (378 מיליון דולר), או מחיר למניה של 7.9 ש"ח (22.1 דולר למניית ADS).
באדיסון מסבירים כי השינוי נובע מגלגול המודל קדימה ברבעון אחד. "כל יתר ההנחות שלנו נותרו ללא שינוי ואנו מצפים לטריגרים הצפויים בתחום המו"פ בשבועות הקרובים", הוסיפו.
לדברי האנליסטים, "העדכון העסקי של רדהיל לרבעון הראשון ב-2017 תיאר התקדמות עקבית בשתי חזיתות: הן צנרת המו"פ, והן והן של דרכי העיכול (GI) - זאת באמצעות שיווק בלעדי או שיווק משותף. התחלת פעילות המיסחור, אשר צפויה ברבעון השני של 2017 - יחד עם פרסום תוצאות משני ניסויים קליניים, הנמצאים בשלב ביניים עד שלב מתקדם, הצפויים ברבעון השני והשלישי של 2017 – אמורים לספק נקודות פיתול השנה. הגדלנו במקצת את הערכת השווי שלנו, לרמה של 1.4 מיליארד ש"ח (378 מיליון דולר)".