חברת 013 נטוויז’ן משיקה היום את "Netvision Easy Office", פתרון מחשוב וטלפוניה לעסקים באמצעות מחשוב ענן. הפתרון החדש מהווה תחליף לכלל שירותי המחשוב והטלפוניה המצויים כיום בכל עסק (עסקים קטנים ובינוניים) ומציע להם פתרון הכולל סביבת עבודה מלאה, מתקדמת, מגובה, שרידה ומאובטחת על גבי מערך השרתים המאוחסן בחוות השרתים של 013 נטוויז’ן.
פתרון "Netvision Easy Office" כולל חיבור לאינטרנט, מערך אבטחת מידע כשירות, ללא צורך ברכישת חומרה ותוכנה - Firewall ,אנטי וירוס בגלישה, סינון תוכן, שטח דיסק מגובה, Web Access - גישה לשולחן העבודה מכל מקום ומגוון אפליקציות לניהול העסק. בין האפליקציות לניהול העסק המוצעות - Exchange הכולל שיתוף יומנים ושליחת וקבלת דוא"ל, SharePoint לשיתוף וניהול מסמכים, CRM לניהול קשרי לקוחות ותוכנות לניהול העסק. הפתרון כולל תמיכה טכנית שוטפת למשתמשי קצה על ידי מוקד תמיכה ייעודי.
כמו כן, מאפשר הפתרון למשתמשים גישה למערכות המחשוב של העסק ללא תלות במיקומם הפיזי ובסוג יחידת הקצה שלהם. המשתמש מתחבר מרחוק לסביבת עבודה מלאה זהה לחלוטין לתחנת העבודה שלו בעסק- מכל מקום בעולם. המשתמש יכול לגשת לסביבת העבודה הרגילה שלו באמצעות מחשב נייד, כל סוגי הטלפונים החכמים, מחשבי טאבלט וכו’.
בנוסף הפתרון כולל שירותי טלפוניה מתקדמים מבוססי IP, בעלי יכולות Unified Massaging, ניידות, IVR ומענה של מרכזי שירות ועוד. מערכת טלפוניית ה- IP של 013 נטוויז’ן מבוססת על טכנולוגיה של חברת AVAYA, טכנולוגיה מובילה בתחום זה.
כמו כן משיקה החברה את ה- Thin Client – ה- Plug PC של חברת צ’יפ פי סי הישראלית. במקום המחשב הקיים, מקבל כל משתמש התקן בגודל עכבר המהווה מתאם לשולחן העבודה המרוחק של המשתמש באמצעות רשת האינטרנט או רשת פרטית מאובטחת (IPVPN). ה- Thin Client יימכר ללקוח במסגרת דמי מנוי חודשיים וייתר את הצורך ברכישת מחשבים לעסק.