בתגובה לתוצאות הרבעון הראשון 2017 של חברת סלע קפיטל נדל"ן, בווליו בייס נותרים בהמלצת "קנייה" תוך העלאת מחיר יעד ל-8.48 ש"ח למניה - כ-23% אפסייד.
האנליסט שי ליפמן מציין כי בעקבות השיפור בתוצאות החברה ברבעון עדכנה החברה כלפי מעלה את התחזיות לשנת 2017, תחזית ה- NOI עלתה בכ- 2% וה- FFO בכ- 6.7%, חלוקת הדיבידנד צפויה להישאר כמו בתחזית המקורית, 61 מ’ ₪ הגוזרים תשואת דיבידנד גבוהה של כ- 6.2%.
"אנו נותרים בהמלצת קנייה ומעדכנים את מחיר היעד מ- 7.94 ₪ ל- 8.48 ₪ למנייה (אפסייד של כ-23%), לפי מודל שמרני שמהוון את נכסי החברה בתשואות של כ-6.9%, גוזר מכפיל הון של 1.25 ומכפיל של 12.5 על ה-FFO הצפוי ל-2017 (95 מ’ ₪). להערכתנו אחזקה בחברה בעלת מאזן חזק, עלות חוב נמוכה ונגישות מצוינת לשוק ההון והחוב, היא תוספת ראויה לתיק ההשקעות", הוסיפו בווליו בייס.