חברת BOS דווחה היום על תוצאות הרבעון שהסתיים ב-30 לספטמבר 2010. הרווח הנקי המתואם הסתכם ב 363 אלפי דולר בהשוואה להפסד נקי של 2.4 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד. הכנסות החברה הסתכמו ב 9.4 מיליון דולר, משקפות עליה של 16% לעומת הרבעון המקביל אשתקד. רווח תפעולי הסתכם ב-229 אלפי דולר בהשוואה להפסד תפעולי של 2.5 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד. EBIDTA הסתכם ב-579 אלפי דולר לעומת EBIDTA שלילי של 2.2 מיליוני דולר ברבעון המקביל אשתקד.
תזרים מזומנים חיובי מפעילות שוטפת הסתכם ב- 560 אלפי דולר לעומת 942 אלפי דולר ברבעון המקביל אשתקד.
צבר ההזמנות של 11.2 מיליון דולר בהשוואה לצבר הזמנות של 9.9 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד.
נתונים פיננסים בולטים לתשעת החודשים הראשונים של שנת 2010: הכנסות החברה הסתכמו ב 29.2 מיליון דולר ומשקפות עליה של 16% לעומת התקופה המקבילה אשתקד.
רווח תפעולי הסתכם ב-1 מיליון דולר בהשוואה להפסד תפעולי של 4.9 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד.
EBIDTA הסתכם ב-1.8 מיליון דולר לעומת EBIDTA שלילי של 2.85 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד.
רווח הנקי הסתכם ב- 25 אלפי דולר בהשוואה להפסד נקי של 5.8 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד.
הרווח הנקי המתואם (בניטרול הפחתות נכסים לא מוחשיים והוצאות בגין אופציות) הסתכם ב- 852 אלפי דולר בהשוואה להפסד נקי של 3.8 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד.
תזרים מזומנים חיובי מפעילות שוטפת הסתכם ב- 854 אלפי דולר לעומת תזרים מזומנים שלילי של 624 אלפי דולר בתקופה המקבילה אשתקד.
יובל וינר, מנכ"ל חברת BOS, ציין: אנו מרוצים מאוד מהמשך מגמת השיפור ברבעון השלישי של שנת 2010. למרות העונתיות סיימנו את הרבעון השלישי ברווחיות ואמחנו מצפים לצמיחה בהכנסות וברווחים בשנת 2011, תוך התמקדות וטיפוח פעילויות ריווחיות. "
אייל כהן, סמנכ"ל הכספים של חברת BOS, הוסיף: " אנו ממשיכים לבחון חלופות שונות לגבי פעילות חברת הבת Summit הפועלת בתחום ה- supply chainבארה"ב ואנחנו מתכננים לקבל החלטה סופית במהלך הרבעון הרביעי השנה.
הכנסות Summit לתשעת החודשים הראשונים של השנה עמדו על 7.5 מיליון דולר עם הפסד נקי של 70 אלפי דולר. ברבעון השלישי של 2010, הכנסות Summit הסתכמו ב 2.3 מיליון דולר והפסד נקי של 224 אלפי דולר. הרווח הנקי של BOS ברבעון השלישי, ללא תוצאות Summit, הסתכם ב 234 אלפי דולר. החשיפה המקסימאלית של BOS בחלופות השונות באשר להמשך פעילותה של Summit , מסתכמת בכ 660 אלפי דולר הוצאה לא תזרימית".