גיל דטנר, אנליסט קמעונאות בלאומי שוקי הון<br>קרדיט: יח"צ
גיל דטנר, אנליסט קמעונאות בלאומי שוקי הון קרדיט: יח"צ

גיל דטנר, אנליסט תקשורת וקמעונאות בלאומי שוקי הון, מפרסם היום התייחסות לדוחות סלקום: "סלקום פרסמה תוצאות חלשות לרבעון הרביעי – המספרים היו בצפי שלנו אך מתחת לזה של השוק. החולשה בתוצאות צפויה להימשך אל תוך 2017".

 

דטנר הוסיף: "אנו מייחסים חשיבות מוגבלת לתוצאות בטווח הקצר. הערכת השווי שלנו מבוססת על ציפייה להתאוששות מתונה במחירי הסלולר בטווח הארוך. המניה נסחרת במכפיל EV/EBITDA של 7.5. מדובר ברמה גבוהה בהשוואה היסטורית, אך בהתאם למכפילים של הסקטור היום.

 

"המלצתנו ממשיכה להיות ’תשואת יתר’ במחיר יעד של 42 ש"ח. המימוש לאחרונה בסקטור היה יותר אגרסיבי במניית פרטנר, ולכן היא מועדפת על בסיס שווי כלכלי", סיכם דטנר

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש