במסגרת פרויקט האנליזה עם הבורסה בתל אביב, פרסמו הבוקר בחברת המחקר אדיסון סקירה ראשונית על מניית קולפלנט. בניתוח שכותרתו "יסודות איתנים עם פוטנציאל צמיחה", קובעים האנליסטים שווי של 61 מיליון דולר/225 מיליון שקל לחברה ו-48 סנט/1.77 שקל למניה.
קולפלנט היא חברה ישראלית העוסקת ברפואה רגנרטיבית ומתמקדת בפיתוח ומסחור מוצרים לשיקום רקמות באמצעות טכנולוגיה מבוססת צמחים. לחברה צמחים מהונדסים גנטית המפיקים קולגן אנושי ריקומביננטי, אשר מיועד בשלב ראשון לשימוש במוצרים לתחומי האורטופדיה וריפוי פצעים כרוניים. מוצרי החברה הנמצאים בשוק כוללים מוצר לשיקום רקמות רכות (לצורך טיפול בדלקות בגידים) ומוצר לטיפול מתקדם בפצעים כרוניים ואקוטיים.
לחברה יישומים נוספים הנמצאים בשלבי פיתוח מוקדמים יותר, וכוללים מוצר לאיחוי עצמות בעמוד השדרה ולמקרי טראומה, ופיתוח דיו ביולוגי מבוסס rhCollagen , לצורך הדפסה בתלת מימד של רקמות ואיברים. קולפלנט פועלת ומבצעת מו"פ למוצרים במשרדי ומעבדות המחקר שלה בפארק המדע ויצמן בנס ציונה, ישראל. פעילויות המו"פ החקלאיות לצורך מיצוי והפקה של rhCollagen מתקיימות באתר החברה בצפון הארץ. החברה הפכה ציבורית במאי 2010 באמצעות מיזוג הפוך עם השלד הבורסאי פורטפוליו גרין. החברה נסחרת בבורסה לניירות ערך בתל אביב ועד כה גייסה כ-56 מיליון דולר.
באדיסון מציינים כי סיפור ההשקעה של קולפלנט נשען על מגוון האפשרויות של הטכנולוגיה מבוססת-הצמחים פרי פיתוחה – rhCollagen – ויישומה במסגרת רפואה רגנרטיבית. לטכנולוגיה פוטנציאל משמעותי בתת-סקטורים שונים, ובשלב ראשון מתמקדת בתחומי האורטופדיה-ביולוגיה ובטיפול בפצעים כרוניים.
לאחרונה הושקו שני מוצרים: VergenixFG - המיועד לטיפול בפצעים כרוניים ואקוטיים, ו- VergenixSTR המיועד לטיפול בדלקות בגידים. נקודת כניסה למוצרים לטיפול בפצעים ולשיקום גידים: מוצר ה- VergenixSTR קיבל אישור לשיווק באירופה (CE) באוקטובר 2016, ובעקבותיו נחתם הסכם הפצה בלעדי עם Arthrex לצורך מסחור המוצר באירופה, המזרח התיכון ואפריקה. מוצר ה- VergenixFG (טיפול בפצעים כרוניים ואקוטיים) הינו המוצר הראשון אשר הגיע לשלב מסחרי, ונמצא בשוק מאז אמצע 2016; החולים המסחריים הראשונים טופלו באוגוסט 2016.
האנליסטים מוסיפים כי המיקוד העיקרי כיום הוא בצבירת תאוצה במכירות של שני המוצרים הללו באירופה, כולל איסוף בסיס נתונים קליניים של המטופלים. אנו מצפים כי קולפלנט תשקול השקת תהליך בארה"ב (באמצעות שותף/מפיץ) בתוך כ-24 חודשים, תלוי בקצב המסחור באירופה.
קולפלנט עצרה לאחרונה את הנפקתה בבורסת נאסד"ק וגייסה כ-2 מיליון דולר בבורסת תל אביב. "הערכתנו לערך rNPV מותאם הסיכונים של החברה (לפני הצורך בגיוס מימון) היא 61 מיליון דולר או 225 מיליון ש"ח 225, משקף מחיר של 0.48 סנט למניה, או 1.77 שקל למניה", סיכמו באדיסון.