עידן אזולאי, מנכל קרנות נאמנות אפסילון<br>קרדיט: מישל טיבולי
עידן אזולאי, מנכל קרנות נאמנות אפסילון קרדיט: מישל טיבולי

עידן אזולאי, מנכ"ל קרנות נאמנות אפסילון, פרסם הבוקר התייחסות קצרה למסחר בשוק המט"ח בימים האחרונים: "שוק המט"ח ממשיך להיות במוקד ההתעניינות כאשר לצד התחזקות הדולר בעולם, השקל מפגין עוצמה רבה כאשר שערי החליפין מול האירו והסל מגיעים לרמה שלא נראתה שנים רבות".

 

לדברי אזולאי, "סביר להניח שהדולר ימשיך במגמת ההתחזקות שלו בעולם במידה שההערכות להעלאת ריבית בארה"ב כבר במרץ יגברו. המשך התחזקות הדולר בעולם עלול לפגוע ברווחיות היצואנים בארה"ב, כאשר המרוויחים מהמגמות הללו יהיו היצואנים האירופיים וחלק מהמשקים המתעוררים".

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש