דניאל שחר, מנכל סייפטי <br>קרדיט: יח"צ
דניאל שחר, מנכל סייפטי קרדיט: יח"צ

סייפ-טי מודיעה על הזמנה ראשונה למוצרי החברה הבת מממשלת קמרון בהיקף של כ-200 אלף ש"ח: החברה מדווחת כי אתמול (שני) קיבלה סייפ-טי דטה א.ר בע"מ, חברה בת בבעלות מלאה של החברה, הזמנה לשלוש שנים בהיקף כולל של כ-200 אלף ש"ח מלאנאקום, שלמיטב ידיעת החברה הינה המעבדה הלאומית של קמרון, והמובילה במרכז אפריקה, לבקרת איכות של מזון ותרופות.

 

מוצרי סייפ-טי יוטמעו בלאנאקום על ידי Cloudance, חברה ישראלית אשר מספקת פתרונות אבטחת מידע לארגונים, ומתמחה באבטחת מידע בענן, ולה עשרות לקוחות בתחום הפיננסים, בריאות ופארמה. למיטב ידיעת החברה, לאנאקום כפופה לארגון הבריאות הבינלאומי ובחרה בעידודו במוצרי סייפ-טי דטה במסגרת היערכותה כגוף ממשלתי לאבטחת המידע הרגיש הנכנס והיוצא ממנה לגופי ממשלה וגופים בינלאומיים אחרים.

 

ההזמנה מיועדת עבור מוצרי סייפ-טי דטה, Safe-T Secure Data Exchange (SDE), אשר כונה עד לאחרונהSafe-T Box ו- Safe-T Secure Data Access (SDA), אשר כונה עד לאחרונה RSAcess, אשר יוטמעו במטה המרכזי של הארגון, וישרתו את כל אנשי הארגון ולקוחותיו המקומיים והבינלאומיים. ההזמנה מממשלת קמרון מרחיבה את פריסת מוצרי סייפ-טי דטה ביבשת אפריקה, אשר להערכת החברה נחשבת לשוק בעל פוטנציאל גדול למוצריה.

 

מוצר ה-SDA מספק הגנה על כלל האפליקציות הארגוניות, בין אם הן נמצאות ברשת הארגונית ובין אם הן נמצאות בענן הפרטי. מטרת הטכנולוגיה היא למנוע גישה לא חוקית לאפליקציות, וכן ולהסתיר את האפליקציות מתוקפים פוטנציאליים. הפתרון מאפשר שימוש במערכת זיהוי חזקה, עבור סוגים שונים של אפליקציות, גם כאשר אין לאפליקציות עצמן כל מנגנון הזדהות; וכן לסגור פרצות אל תוך הרשת הפנימית של הגוף המוגן במוצר.

 

מוצר ה-SDE מאפשר לנהל את המידע היוצא או הנכנס מגוף מסוים, בצורה מאובטחת (לדוגמא - כספות וירטואליות). הייחודיות של המוצר היא שהוא מאפשר ניהול קבוצות משתמשים שונות במקביל. בנוסף, המוצר מאפשר להחליט אילו תהליכים יעבור מידע לפני שייצא או לפני שייכנס לגוף המשתמש במוצר. המוצר מאפשר אכיפת מדיניות אבטחה שונה למספר רב של תהליכים המצריכים אבטחה; מקור המידע ויעדו יכולים להיות דינמיים (לדוגמא, דוא"ל לכספת, פרוטוקול העברת מידע SFTP ,וכו’); אין מגבלת גודל לקבצים שניתן לאבטחם בעזרת המוצר.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש