דניאל שחר, מנכל סייפטי <br>קרדיט: יח"צ
דניאל שחר, מנכל סייפטי קרדיט: יח"צ

סייפ-טי מדווחת כי היום (רביעי) השיקה סייפ-טי דטה, חברה בת בבעלות מלאה של החברה, פתרון חדש וייחודי להגנה מפני מתקפות כופר, המבוסס על מוצר "סייפ-טי בוקס" של סייפ-טי דטה.

 

הפתרון החדש מתאפיין בכך שבניגוד לפתרונות אחרים להגנה מפני תוכנות כופר, הדורשים התקנה מסורבלת שמותאמת לתחנת הקצה של המשתמשים הארגוניים, הוא מספק הגנה מערכתית ומרכזית על כלל המידע הארגוני בהתקנה חד פעמית לכלל הארגון.

 

הפתרון מאפשר: (א) אבטחה וניטור של הגישה למידע כך שרק הפתרון מורשה לבצע פעולות על המידע. לדוגמא, כל ניסיון של תוכנת הכופר להצפין קבצים של הארגון יחסם אוטומטית ע"י סייפ-טי בוקס; (ב) הגנה על כלל המידע הארגוני בצורה אוטומטית; (ג) התקנה מרכזית ופשוטה; (ד) הפתרון אינו משנה את שגרת העבודה של משתמש הקצה. הפתרון החדש של החברה זמין הן ללקוחות קיימים והן ללקוחות חדשים של החברה.

 

סייפ-טי מעריכה כי ייחודיות הפתרון ופשטות התקנתו, יאפשרו מכירה שלו ללקוחות שונים ורבים ברחבי העולם, המחפשים פתרון להגנה מפני תוכנות כופר.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש