ארז ויגודמן<br>קרדיט: פלאש90, מרים אלסטר
ארז ויגודמן קרדיט: פלאש90, מרים אלסטר

ב- UBS מפרסמים סקירה על מניית טבע, לאור התחזיות הנמוכות מהצפוי לשנת 2017 שהציגה החברה בשבוע שעבר. בעדכון מורידים האנליסטים את מחיר היעד למניית הפארמה מ-42 ל-35 דולר. ההמלצה למניה נותרה נייטרלית. בהתאם, מנמיכים ב-UBS את תחזיות המכירות והרווח למניה של טבע ל-2017 ו-2018: תחזית הרווח למניה ל-2017 עודכנה ל-4.65 דולר לעומת תחזית קודמת ל-5.90 דולר.

 

עם זאת, האנליסטים מעריכים כי מוקדם מדי להספיד את המניה: "בעוד סנטימנט המשקיעים על המגזר הגנרי הוא הגרוע ביותר שראינו מזה זמן רב, ובעוד שאנו סבורים כי לטבע יש צינור תרופות גנריות טוב שעשוי לרשום לכל הפחות גידול חד-ספרתי נמוך במכירות בטווח הארוך, אלה מתחת לציפיות. כמו כן, אבני הדרך המרכזיות בצד הממותג מגיעות במחצית השנייה של 2017 ולא מקזזות במלואה את הירידה במכירות הקופקסון מפני תחרות גנרית פוטנציאלית". לפיכך, ב-UBS נשארים כרגע על הגדר בכל הנוגע לטבע.

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש