אלעד כהן, אנליסט בית ההשקעות אפסילון<br>קרדיט: מישל טיבולי
אלעד כהן, אנליסט בית ההשקעות אפסילון קרדיט: מישל טיבולי

רו"ח אלעד כהן, אנליסט מבית ההשקעות אפסילון, מתייחס הבוקר לחתימת העסקה לרכישת גולן טלקום. "עסקת גולן – אלקטרה - סלקום אשר נחתמה היום, צפויה להביא להתמתנות הלחץ בענף התקשורת בשעה שהשחקן הלא רציונלי (מיכאל גולן וחבריו) יוצא מהמשחק ומשקיע אסטרטגי (אלקטרה) שחותם על הסכם השקעות מוערך של כ-2 מיליארד שקל ל-10 השנים הקרובות נכנס", ציין כהן.

 

לדבריו, "שחקן שכזה, כמו אלקטרה, שנכנס לשותפות ארוכה שכזו עם סלקום, בהכרח צפוי לקבל החלטות משיקולים כלכליים - מה שאומר שניתן לצפות לשינוי מגמה במחירי הסלולר ומכאן לרווחיות חברות הסלולר השונות".

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש