המדדים המובילים בוול סטריט נסחרים היום (ג’) בעליות שערים, לאחר שאתמול לא התקיימה פעילות בניו יורק לרגל חג המולד. המסחר בבורסות אירופה ננעל במגמה חיובית.

 

מדד ה-S&P עולה ב-0.3% ל-2,270.60. מדד הנאסדק עולה ב-0.58% ל-5,494.15 והדאו עולה ב-0.14% ל-19,962.36. 

 

ב-16:00 שעון ישראל פורסם מדד קייס-שילר למחירי הדירות ב-20 ערים בארה"ב לחודש אוקטובר. על פי הנתונים, קצב עליית המחירים עמד על 5.1% בחישוב שנתי, טוב מהתחזיות המוקדמות לקצב של 5%, ובדומה לקצב שנרשם בספטמבר.

 

פורסם גם מדד בטחון הצרכנים בארה"ב, שעומד על נתון גבוה מהצפוי של 113.7 נקודות, לעומת התחזיות שצפו נתון של 108.9 נקודות.

 

במוקד המסחר עומדות, בין היתר, קמעונאיות הענק דוגמת וולמארט ואמזון, זאת על רקע תחילת סיכום עונת הקניות של טרום חג המולד. בתקופה חג המולד טיפלה אמזון, על פי דיווחים בארה"ב, ביותר ממיליארד משלוחים.

 

וולט דיסני מרכזת עניין לאחר שנודע כי הסרט "רוג אחת: סיפור מלחמת הכוכבים" מכר בערב חג המולד לבדו כרטיסי קולנוע ב-15 מיליון דולר בצפון אמריקה, ובסך הכל 120 מיליון דולר מאז ה-21 בדצמבר.

 

Nvidia נכנסה לרשימת הקניות של גולדמן זאקס ל-2017, חרף העובדה כי מנייתה זינקה בשנה החולפת בחדות והניבה את התשואה הגבוהה ביותר בקרב חברות מדד הנאסד"ק 100.

 

פקידי ממשל איראניים ציינו כי המדינה שילמה רק מחצית מהסכום של 16.6 מיליארד דולר עבור 80 מטוסים מתוצרת בואינג. החברה עצמה טרם הגיבה בעניין.

 

 פרוטליקס דיווחה היום על אישור ההזמנה של משרד הבריאות הברזילאי בהיקף של מעל 24 מיליון דולר לטיפול לגושה, במהלך 2017, כאשר ההזמנה מייצגת סך הזמנות שנתי של כ-42 מיליון דולר. נציין כי לחברה כל הזכויות לשיווק הטיפול לגושה בברזיל.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש