נועם יוספידס, מנכל וונטייז<br>קרדיט: יח"צ
נועם יוספידס, מנכל וונטייז קרדיט: יח"צ

וונטייז, חברת הטכנולוגיה והתוכן הישראלית הכריזה היום על חציית רף 1,000,000 משתמשים יחודיים בברזיל. ההישג הגיע תוך 12 חודשים בלבד מאז השירות הושק בברזיל, בשיתוף פעולה מוצלח עם ענקית האלקטרוניקה העולמית סמסונג.

 

שירות התוכן פרימיום SmartVOD הפועל מזה שנה בברזיל, מציע נכון להיום מאות סרטים הוליוודיים במגוון קטגוריות עם דיבוב ותרגום לשפת המקור, סדרות ותוכן ילדים מוביל.השירות שפועל במעל ל-30 מדינות מסביב לעולם מציע מגוון אפשרויות צריכה המתאימות לכל פרופיל משתמש. התוכן הדינאמי נתון לבחירת הצרכן כהשכרה חד פעמית ללא התחייבות או כרכישה של מהדורות דיגיטליות של סרטים באיכות HD לספרייה פרטית המאוחסנת בענן. השירות זמין בברזיל במכשירי טלוויזיות חכמות מבית Samsung וגם LG ובמכשירי סמארטפון וטאבלט מבוססי אנדרואיד.

 

איכות צפייה פנומנאלית בתכני פרמיום. התוכן שמוצע בשירות וכולל אף סרטי תלת-מימד, משודר באיכות Full HD 1080p. בעלי טלוויזיות שתומכות ב-4K נהנים גם ממבחר כותרים באיכות 4K. הסרטים והסדרות עוברים לוקליזציה על ידי תרגום ודיבוב לשפת המקור בהתאם למדינות בהן השירות מוצע. במהלך השנה הקרובה צפויים לעלות סרטים הוליוודיים חדשים באיכות K4.

 

שיתוף פעולה עם אולפני הוליווד המובילים Disney, WB, Fox, Universal Studies ואולפנים נוספים. שירות התוכן מציע ללקוחותיו את הסרטים המדוברים ביותר של מיטב אולפני הוליווד, כולם בדיבוב מלא או בעלי כתוביות בהתאם לשפת המקור. בין הסרטים: "מוצאים את דורי", "החיים הסודיים של חיות המחמד", "קפטן אמריקה: מלחמת האזרחים", "יחידת המתאבדים", "ג’ייסון בורן" ועוד, כאשר בקרוב יצטרפו אליהם "סאלי", "חסידודס" וסרטים חדשים נוספים. לצד שוברי הקופות, מחזיקה SmartVOD במאות סרטי ספרייה ביניהם סדרת סרטי "מלחמת הכוכבים", "הארי פוטר", "עידן הקרח", סרטי הנוקמים ועוד.

 

הסרטים מוצעים בפורמט של השכרה חד פעמית או רכישה של מהדורות דיגיטליות של סרטים חדשים, ללא התחייבות. המשתמשים אף יוכלו להוריד תכנים אותם ירכשו בשירות, למכשירי הסלולר והטאבלט שברשותם ולצפות באיכות גבוהה ללא חיבור אינטרנטי.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש