המסחר בוול סטריט מתנהל הערב במגמה מעורבת בעוד מחירי הנפט נסחרים בעליות חדות. המדדים המרכזיים בבורסות אירופה ננעלו בעליות שערים, לאחר נעילה מעורבת עם נטייה לירידות בבורסות אסיה.

 

מדד ה-S&P עולה ב-0.34% ל-2,171.59. מדד הנאסדק עולה ב-0.83% ל-5,261.41 ואילו הדאו יורד ב-0.14% ל-18,841.68.

 

מניות ההיי-טק הגדולות מראות סימני התאוששות לאחר המומנטום השלילי אותו חוו מאז בחירתו של טראמפ לנשיאות. נציין את אפל, גוגל, פייסבוק, אמזון ו-נטפליקס.

 

מחיר הנפט עולה, על רקע התקווה המחודשת כי מדינות אופ"ק יודיעו בפגישתן שתתקיים בהמשך החודש על הסכם מוסדר להקפאת תפוקת הנפט שלהן.

 

בגזרת המאקרו, נתוני המכירות הקמעונאיות בארה"ב התפרסמו, והציגו עלייה של 0.8%. בשעה 21:30 (שעון ישראל) צפוי לשאת דברים סטנלי פישר, יו"ר הפד.

 

 טאואר סיכמה היום את הרבעון השלישי של השנה, עם מכירות שיא של 326 מיליון דולר, צמיחה של 34% בהשוואה למכירות הרבעון השלישי אשתקד. בשוק ציפו מהחברה להציג הכנסות של 325 מיליון דולר. טאואר דיווחה על רווח נקי של 51 מיליון דולר, או 58 סנט למניה, בהשוואה ל-14 מיליון דולר ברבעון המקביל.

 

 טבע סיכמה את הרבעון השלישי של השנה, עם עלייה של 15% בהכנסות ל-5.6 מיליארד דולר ורווח נקי של 1.4 מיליארד דולר או 1.31 דולרים למניה (non-GAAP). ממוצע תחזיות האנליסטים בשוק עמד על הכנסות של כ-5.73 מיליארד דולר ורווח נקי של כ-1.28 דולרים למניה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש