חברת DNA מודיעה היום כי חברת בימ-מד העוסקת בפיתוח, ייצור ושיווק של מכשור רפואי, קיבלה היום מהגוף המוסמך מטעם האיחוד האירופי תו CE למוצר החדש שפיתחה – MiniOmni. קבלת תו ה- CE מאפשרת לבימ-מד להתחיל את שיווקו של המוצר במדינות האיחוד האירופי ובמדינות נוספות המסתמכות על תו ה- CE.

 

מערכת ה- MiniOmni החדשה שפותחה בבימ-מד מבוססת על טכנולוגית האולטרה-סאונד הייחודית של החברה המיושמת כבר במערכות ה- Omnisense, שאלפי מערכות מדגמיה השונים נמכרו בשנים האחרונות ברחבי העולם. המערכות משמשות לבדיקה של צפיפות העצם ומסייעות בתהליך אבחון וניטור של מחלת האוסטאופורוזיס (בריחת סידן).

 

מערכת ה- MiniOmni, המאופיינת בעלות ייצור נמוכה יותר, במידות קטנות יותר ובאפשרות ניוד גבוהה יותר ממערכות ה- Omnisense הקיימות, מיועדת לביצוע בדיקות סקר וניטור עבור גורמי מקצוע המצויים בקו האבחון הראשון של האוכלוסייה, לרוב מחוץ לבתי החולים, לרבות מרפאות קטנות, רופאים פרטיים, בתי מרקחת, מכוני סקר ועוד.

 

יונתן מלכה, מנכ"ל חברת DNA ציין "קבלת אישור CE למערכת ה- MiniOmniהינה אבן דרך חשובה לבימ-מד. גודלו הקטן של המכשיר ומחירו הנמוך, יאפשר לה להגדיל את מכירותיה בעיקר במדינות מתפתחות ויפתח לה ערוצי שיווק ושיתופי פעולה טכנולוגים נוספים".

 

בשונה ממערכת ה- Omnisense אשר מבוססת על מחשב אינטגרלי ורכיבים ייחודיים נוספים, המסופקים כחבילה אחת על ידי בימ-מד, מערכת ה- MiniOmni הינה מכשיר שולחני קטן בו יושמה הטכנולוגיה המוכחת של בימ-מד, המתחבר באמצעות חיבור USB למחשב נייד או למחשב שולחני של הלקוח.

 

מערכת ה- MiniOmni מציעה יכולות מופחתות לעומת מערכת ה- Omnisense אולם בשל מחירה הזול יחסית, הן ביחס למערכת ה- Omnisense והן ביחס למוצרי המתחרים, ובשל גודלה הפיסי הקטן, היא מציעה חלופה למכשור הקיים, בעיקר בשווקים בהם הרגישות למחיר היא משמעותית.

 

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש