איטי.ויו מדיקל מעדכנת הבוקר (ה’) תחזית מכירות נוכח תוצאות מאכזבות של המפיץ האמריקאי ואי עמידתו ביעדים. בדו"ח שפירסמה החברה ביום 14 ביולי 2010, עדכנה החברה את הערכת תחזיות המכירות שלה למחצית השניה של שנת 2010 לסכומים שבטווח בין 1,680 ל- 3,730 אלפי ₪.
מנתונים ראשוניים לרבעון השלישי לשנת 2010 עולה כי מכירות החברה לרבעון השלישי הסתכמו בסך ש ל כ- 105 אלפי ₪. לאור נתונים אלה צופה החברה שהמכירות לכלל המחצית השניה לשנת 2010 לא יגיעו לכדי הסכום התחתון שנמסר בדיווח. היקפי המכירות
הנמוכים ברבעון השלישי הנ" ל נובעים בעיקרם מאי עמידת המפיץ האמריקאי ביעדי המכירה.
נוכח התוצאות המאכזבות של המפיץ האמריקאי ברבעון השלישיל, בחרה החברה לסיים את הסכם ההפצה הבלעדי עם המפיץ האמריקאי . לאחר דין ודברים מול המפיץ האמריקאי הסכימו הצדדים עקרונית להמשיך בשלב זה את מערכת היחסים על בסיס לא בלעדי בתנאים עליהם יסוכם בהמשך. החברה בוחנת כעת אפשרויות הפצה מקבילות ונוספות למוצרי החברה בארה"ב.