שר האנרגיה הסעודי צפוי למסור "הודעה משמעותית" היום בשעה 12:30 (שעון ישראל) - החוזים על מחיר הנפט מזנקים בכ-4.2% בעקבות הדיווחים.

 

קודם לכן דווח כי סעודיה-רוסיה יפעלו ליציבות מחירי הנפט; נשיא רוסיה, ולדימיר פוטין, אמר כי "המדינות ישמרו על דיאלוג". הנסיך הסעודי מוחמד בן סלמאן נפגש עם הנשיא הרוסי בפסגת G-20 - ועל פי מקורות הפגישה עסקה דווקא בענייני סוריה. במקביל הודיעה אינדונזיה, החברה גם היא באופ"ק: "מרגישים בנוח עם מחירי נפט של 43-40 דולר לחבית".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 1
    כתבתי על האפשרות הזו ביום שישי

    שאלו על מחיר הנפט ואני כתבתי: לא יעלה מעל 60 לא ירד מתחת ל40 ולסיום הוספתי: אולי החוזים הקצרים יחרגו ממנו בגלל שיהוק של שר הנפט הסעודי, או שריפה בשדה איראני. אז שר נפט סעודי - כבר קורה היום. עכשיו נמתין לתחזית השנייה של שריפה בשדה אירני. אינשאללה. |214|
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • ATUK19
    • 05/09/2016 12:23