נוחי דנקנר<br>קרדיט: פלאש90
נוחי דנקנר קרדיט: פלאש90

חברת מונסנטו (NYSE:MON) וקבוצת מכתשים אגן תעשיות (TASE:MAIN) מכריזות היום על חתימת הסכם לשיתוף פעולה בתחום טיפול בעשבים העמידים לגלייפוסט. ההסכם יהפוך את מכתשים-אגן לספק בלעדי של מוצרים נבחרים המהווים חלק מתכנית הדברת העשבים העמידים לגלייפוסט – Roundup Ready PLUS weed management progrman.


"מכתשים-אגן היא בין החברות המובילות בתחום הגנת הצומח בעולם ויתרונה הוא באספקת מוצרים אמינים ואיכותיים שיאפשרו לתמוך בתכנית ה- Roundup Ready Program של מונסנטו ולסייע לחקלאים בהתמודדות עם אתגר העשבים העמידים. אמר מייק פרנק סמנכ"ל תחום הגנת הצומח בחברת מונסנטו. "זהו שיתוף פעולה טבעי שיאפשר לנו להשיג את המטרה של מתן פתרונות יעילים בתחום הגנת הצומח לחקלאים בכל העולם".


לפי ההסכם,מכתשים אגן תקבל את הרישיון של מונסנטו להשתמש בלוגו (סימן המסחר) Roundup Ready PLUS במוצרים נבחרים. חקלאים אשר ישתתפו בתוכנית הדברת העשבים של מונסנטו ייהנו מהמוצרים האיכותיים של חברת מכתשים אגן ומההטבות שמונסנטו מציעה באמצעות תוכניות כמו -Cotton Performance Plus®.

 

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש