חברת נייר חדרה בע"מ עוסקת במישרין או באמצעות חברות בנות, בייצור ושיווק של מוצרי נייר, ואריזה ושירותי איסוף של פסולת נייר לצרכי מחזור. במרץ 2015 מכרה החברה את אחזקותיה בחברת חוגלה-קימברלי שבאמצעותה עסקה בשיווק של מוצרי הגינה נשית, חיתולים חד פעמיים ומוצרים משלימים לניקיון המבטח. החברה נסחרת במדד היתר 50 ולה שווי שוק של 760 מיליון ₪.
לפני כשנה רכשה חברת קרן פימי של ישי דוידי את השליטה בחברה (59%) מידי כלל תעשיות במחיר של 11788 אגורות למניה, מחיר ששיקף אז פרמיה של 31% על מחיר השוק באותה התקופה.
ניתוח טכני
מהבחינה הטכנית החברה בעלת מחזורי מסחר דלילים בד"כ ולכן הניתוח יתבסס על הגרף השבועי שהוא גם ברור יותר, מנטרל רעשי רקע והכי חשוב מנטרל את התנודתיות שיש בגרף היומי בגלל דלילות מחזורי המסחר.
ניתן לראות בגרף המצורף את ההתרסקות שחווה הנייר משנת 2013 ועד לרמות השפל של תחילת שנת 2014. מחיקת ערך משמעותית מאוד ממחיר של 230 שקלים למניה לשפל של 60 שקלים.
הכניסה של קרן פימי בפרמיה על מחיר השוק הביאה לריצה בנייר אולם ב 12 החודשים האחרונים המניה מדשדשת בטווח מסחר ברור מאוד. תמיכה חזקה ברמה של 10200/150 נקודות אל מול אזור התנגדות סביב 12350/12300 נקודות.

נייר חדרה, גרף שבועי
האם הפריצה קרובה?
בשבועות האחרונים המניה נצמדת לאזור ההתנגדות ואנו נמצאים סמוך לשם שבוע שלישי ברציפות. רמז לפריצה יכולים לקבל בסגירה שבועית מעל 12000 נקודות ופריצה ברורה תהיה רק מעל להתנגדות שצוינה לעיל על בסיס יומי ולמחמירים גם על בסיס הגרף השבועי.
היעד העולה במקרה של קונים נחושים יעמוד על אזור של 14300/14500 נקודות.
בהצלחה למשקיעים