המסחר בוול סטריט מתנהל בשעות אלה במגמה מעורבת עם נטייה לירידות שערים קלות, זאת בצל המשך עונת הדוחות והמשך הירידות במחירי הנפט.
מדד ה-S&P יורד ב-0.18% ל-2,164.59. מדד הנאסדק יציב על 5,098.30 והדאו יורד ב-0.3% ל-5,098.30.
מחר תסתיים פגישת הבנק הפדרלי ותתפרסם הודעת הפד. למרות שאין צפי לשינוי הריבית, המשקיעים יחפשו רמזים באשר למועד העלאת הריבית, וקיים צפי כי המהלך יבוצע מאוחר יותר השנה.
מכירות בתים חד-משפחתיים בארה"ב עלו ל-592 אלף ביוני, כך עולה מנתונים ראשוניים שפורסמו היום בארה"ב. מדובר בעלייה של 3.5% לעומת נתוני מאי שתוקנו ל-572 אלף, ועלייה של 25.4% לעומת הערכת יוני, 2015 של 472 אלף.
מחיר המכירה החציוני ביוני עמד על 306.7 אלף דולר: המחיר הממוצע עמד על 358.2 אלף דולר. מספר הבתים העומדים למכירה הסתכם בסך מתואם עותנית של 244 אלף, המייצג מלאי של 4.9 חודשים בקצב המכירות הנוכחי.
חוזים עתידיים על נפט בדרך לסגירה שלילית רביעית ברציפות היום, על רקע צפי לעלייה בפעליות קידוח הנפט בארה"ב וכן עודף באספקת מוצרי הנפט, אשר מושכים את המחירים לרמה הנמוכה ביותר מאז חודש אפריל.
מובילאיי הודיעה היום כי לא תמשיך לעבוד עם טסלה מעבר לדור השלישי של המוצר שלה - EyeQ3. עם זאת, טסלה תוכל להמשיך להשתמש בטכנולוגיה הנוכחית שמובילאיי מספקת לה - הפסקת השת"פ מדברת על הטכנולוגיות העתידיות שמובילאיי תפתח.