הבורסה בת"א תפתח את יום המסחר השני לשבוע, על רקע מגמה מעורבת עם נטיה לירידות הבוקר בבורסות אסיה ובהמתנה לפתיחת המסחר באירופה וארה"ב. אמש ירד מדד ת"א 25 ב- 0.19%, ת"א 100 נחלש ב- 0.19% גם הוא.


 שטראוס תמשיך לרכז עניין לאחר שאמש הודיעה כי היא נכנסת לשוק המים בסין. החברה תשקיע 10 מיליון דולר במיזם בתחום פתרונות מים ביתיים. המיזם הינו בבעלות משותפת של שטראוס מים 50% והאייר מוצרי צריכה 50%; המיזם יוקם בהשקעה ראשונית של 20 מיליון דולר כאשר כל אחד מהצדדים ישקיע כ- 10 מליון דולר.


חברת די מדיקל דיווחה אתמול על חתימת הסכם הפצה של משאבת האינסולין הרב-פעמית שלה ביוון עם חברת Pharmaserve-Lilly המקומית. מדובר בהסכם הפצה לשלוש שנים, אשר ויחודש אוטומטית, אלא אם אחד מהצדדים יודיע שישה חודשים מראש, כי הוא החליט להמנע מכך.


 קמהדע דיווחה אמש, כי היא נכנסת לשלב המכירות בארה"ב. דיווחה היום כי ההסכם האסטרטגי עם בקסטר עובר לשלב ביצוע - משלוחים ראשונים ומכירות מיידיות במיליוני דולרים. החברה צופה הכנסות נוספות בהיקף של מעל 10 מיליון דולר עד לתום 2010.


השותפות ב"לוויתן" – רציו אבנר  דלק קידוחים – נסחרו אמש בנטיה לירידות, כאשר המשקיעים עדיין ממתינים להודעה רשמית של השותפות על התחלת הקידוח של האסדה "סדקו אקספרס", ואולי אף לפרטים נוספים מצד נובל אנרג’י אשר אמונה על ביצוע הקידוח.

 

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש