המסחר בוול סטריט נסגר הערב בעליות שערים של כמעט אחוז ומעלה. זאת, בהמשך לעליות החדות שמאפיינות את המסחר בבורסות אירופה היום ולאחר שהמסחר בבורסות אסיה ננעל במגמה מעורבת עם עליות של יותר מ-1% ביפן. ברקע, מסתמן בבריטניה יתרון למחנה התומכים בהישארות באיחוד האירופי.

 

מדד ה-S&P עלה ב-1.34% ל-2,113.30. מדד הנאסדק עלה ב-1.59% ל-4,910.04 והדאו עלה ב-1.3% ל-18,011.07.

 

חוזים עתידיים על נפט נסגרו מעל למחיר של 50 דולר לחבית הערב, בשיא של כשבועיים, על רקע הימור הסוחרים כי הבריטים יבחרו להשאר באיחוד האירופי במסגרת משאל העם היום. 

 

הנפט נסגר במחיר של 50.11 דולר לחבית בניו יורק, עלייה של 98 סנט, או 2%. 

 

חוזים עתידיים על זהב נסגרו בירידה בפעם החמישית ברציפות על רקע צפי כי המצביעים במשאל העם בבריטניה יבחרו להשאר באיחוד האירופי. 

 

הזהב ירד ב-0.5%, או 6.90 דולר, ונסגר במחיר של 1,263.10 דולר לאונקיה בניו יורק. הכסף, לעומת זאת, נסגר בעלייה של 4.1 סנט, או 0.2%, ובמחיר של 17.35 דולר לאונקיה.

 

הנפט נסחר בעליות כאשר הברנט נסחר מעל ה-50 דולר לחבית.

 

מספר מבקשי דמי האבטלה ירד ל-259 אלף, לאחר שבשבוע שעבר עמד מספר המבקשים החדשים על 277, מתחת לצפי אשר עמד על 271 אלף.

 

דוח מכירות בתים חדשים לחודש מאי הצביע על ירידה למכירה של 551 אלף בתים, לאחר שבחודש אפריל נמכרו 619 אלף בתים. האנליסטים ציפו לנתון של 561 אלף בתים.

 

מניית בלאקברי נסחרה בירידות לאחר שיצרנית הטלפונים דיווחה על הפסד נקי של 1.28 דולר למניה (670 מיליון דולר סה"כ) בדוח הכספי שפרסמה היום.

 

בהמשך היום תפרסם גם סוניק את הדוח הכספי שלה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש