קמטק: הכנסות של 24.5 מיליון דולר - גידול של 12% לעומת הרבעון הראשון של 2015, רווח תפעולי של 500 אלף דולר . תחזית הכנסות לרבעון השני : 25-27 מיליון דולר המשקפים גידול של 6 אחוזים בממוצע.
רפי עמית, יו"ר ומנכ"ל קמטק, אמר בהתייחסו לתוצאות: "אנו מרוצים מההכנסות ברבעון הראשון של 2016, אשר צמחו ב-12% לעומת התקופה המקבילה בשנה שעברה, וזאת ברבעון שנחשב החלש ביותר בד"כ.
שיעור הרווח הגולמי ברבעון היה נמוך מהטווח הרגיל של קמטק בשל עסקה ספציפית לאספקת פתרון מוכן להפעלה עם לקוח מתחום המעגלים המודפסים, הצפויה להניב ערך אסטרטגי גדול יותר בטווח הארוך.
להזמנה זו היתה גם השפעה על הרווחיות שלנו ברבעון זה. אנו צופים כי שיעור הרווח הגולמי יחזור לרמתו הרגילה ברבעון השני. שוק מארזי השבבים המתקדמים ממשיך לצמוח, ותופס נתח גדול יותר מסך הוצאות ההצטיידות של יצרנים מובילים. אנו נמצאים בעמדה טובה להפיק תועלת מצמיחה זו". שווקי הקצה שלנו נותרו חזקים ואנו על מסלול לצמיחה יציבה ב-2016".