גילת רשתות לוויין מודיעה היום כי Telefonica del Peru -TdP-מפעילת התקשורת הגדולה בפרו, ביצעה הזמנה לפלטפורמת ה- SkyEdge II-c של גילת במטרה להרחיב את הכיסוי הסלולרי ואת תקשורת הפס הרחב לאזורים מרוחקים ברחבי המדינה.
פתרון ה- X-Architecture של גילת מאפשר גמישות ותמיכה בכל תחום התדרים, כחלק ממעבר TdP לשלב השלישי והאחרון בהסכם המובייל המתחדש (MLRC) עם הממשלה הפרואנית, הזמינה החברה את פלטפורמת ה- SkyEdge II-c של גילת המותאמת ללווייני פס רחב (HTS) עם X-Architecture וטרמינלי Capricorn VSAT – עבור תמסורת סלולרית מבוססת לוויין ויישומי פס רחב לאזורים מרוחקים. גילת סיפקה בעבר ציוד ל- Telefonica במסגרת פרוייקט ה- MLRC.
"עם המעבר ללוויינים בפס רחב (HTS) בחרנו בגילת מתוך ארבעה ספקי פתרונות התקשורת הלוויינית הגדולים בעולם," הדגיש קרלוס פלורס, מנהל זיכיונות המובייל באזורים מרוחקים בחברת Telefonica del Peru. " גילת ידעה לספק את השילוב המיטבי של טכנולוגיה, ידע, וערך מוסף."
כתוצאה מעבודה אינטנסיבית במשך שנים עם Telefonica del Peru , אנו מבינים לעומק את רשת התמסורת הסלולרית שלהם, כמו גם את הצרכים העתידיים, הוסיף ראסל ריבריו, סמנכ"ל אזורי, אמריקה. " מאחר והטכנולוגיה שלנו מאפשרת מעבר חלק לתדרי Ka, אנו מאמינים כי נסייע לחברת Telefonica del Peru לעמוד בלוח הזמנים התובעני שלה."