חברת Daon האמריקאית-אירית, המיוצגת בישראל ע"י תחום הסייבר של NessPRO קבוצת מוצרי התוכנה של נסהודיעה כי מאסטרקארד תשיק שירות הזדהות חדשני באמצעות פלטפורמת IdentityX של Daon כאחת מטכנולוגיות האימות מאחורי מערכת MasterCard Identity Check™. הפתרון מבית Daon, המאפשר את השירות החדשני המכונה על ידי התקשורת "תשלום סלפי", מאפשר להשתמש במכשירים ניידים (כגון טלפון חכם) לאבטחת תשלומים מקוונים ויישומי בנקאות ניידת באמצעות זיהוי פנים, טביעת אצבע, זיהוי קולי, זיהוי מיקום ועוד.

 

"Daon משתתפת עם מאסטרקארד במאמץ לספק למחזיקי הכרטיסים דרך קלה, נוחה ובטוחה להזדהות בצורה מקוונת" אמר טום גריסן, מנכ"ל Daon. "פלטפורמת IdentityX תוכננה עם מבט לעתיד, תוך אפשרות לאינטגרציה קלה של שיטות ביומטריות חדשות כשהן הופכות לזמינות, ולאספקת אבטחה משופרת במקום להסתמך רק על  חיישני טביעת האצבע שבמכשיר, דבר המאפשר אימות מתקדם במיוחד בעסקאות שיש בהן סיכון".

 

"אנו עובדים כבר זמן מה כדי למזג את הידע והניסיון עם מיטב הטכנולוגיה ברחבי העולם במטרה להפוך את הקניות באינטרנט לקלות עוד יותר" אמר בוב ריני, סגן נשיא בכיר בתחום פתרונות הזהות במסטרקארד. "הניסויים האחרונים בקרב צרכנים הראו את היתרון שבשילוב הפלטפורמה של Daon, כאשר צרכנים העדיפו בצורה גורפת אימות ביומטרי על פני סיסמאות משום שהוא קל ובטוח לשימוש. אנו מצפים לפרוס הקיץ את Identity Check בארה"ב, קנדה ובריטניה".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש