אייל דבי, מנהל דסק מחקר מניות בחדר עסקאות ני"ע ישראלים בלאומי שוקי הון, פרסם היום (רביעי) התייחסות לדוחות 2015 של חברת האחים נאוי.

 

לדברי דבי, "התוצאות, בדומה להתנהגות המניה בשנה האחרונה, נראות כמדשדשות. עם זאת, ראוי לשים לב לעובדה שזו הייתה שנה לא הומוגנית בצורה ברורה, כך שהמחצית השניה הייתה משמעותית יותר טובה. לפיכך, סביר להניח כי שמגמת הצמיחה תשוב בשנה הבאה – מה שלדעתנו לא מקבל ביטוי במחיר המניה".

 

בהמשך אמר דבי כי "מחיר היעד האחרון שלנו עמד על 27 שקלים למניה, וההמלצה הייתה ’תשואת יתר’. טרם עדכנו את אומדן השווי, אבל מאחר ומחיר השוק כמעט ולא השתנה, סביר להניח שגם ההמלצה תישאר בעינה.

 

"שורה תחתונה: לאחר שנים של צמיחה חדה, 2016 הייתה מעין ’הפוגה’, אבל אם לשפוט על פי תוצאות המחצית השניה, נדמה לנו שחברת האחים נאוי תשוב במהרה למסלול המוכר של צמיחה", סיכמו בלאומי שוקי הון.

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש