חברת דירוג האשראי S&P מעלות הודיעה היום על העלאת דירוג לחברת בראק אן.וי ל-’-ilAA’ לאור ירידה במינוף ושינוי המדיניות הפיננסית; תחזית הדירוג יציבה.

 

במעלות ציינו כי שיעור המינוף המאזני של החברה השתפר בחודשים האחרונים והוא צפוי לרדת אל מתחת ל-60% בדוחות הכספיים לשנת 2015. בנוסף, אמרו כי "החברה פרסמה לאחרונה יעדים כמותיים הנגזרים מהתכנית העסקית שלה אשר תומכים, להערכתנו, בשמירה לאורך זמן על יחסים ההולמים את העלאת הדירוג".

 

לדברי חברת הדירוג, "הביצועים התפעוליים של תיק הנכסים המניב הן למגורים והן המסחרי נותרו יציבים עם שיעורי תפוסה גבוהים וצמיחה בשכ"ד, כתוצאה מביצועי הכלכלה ושוק הנדל"ן בגרמניה, בין השאר".

 

כתוצאה מכך, במעלות מעלים את הדירוג של בראק קפיטל פרופורטיז אן.וי., חברת הנדל"ן המניב הפועלת בתחום ההשכרה למגורים ולמסחר בגרמניה, לדירוג ’-ilAA’ מדירוג ’+ilAA’.

 

"תחזית הדירוג היציבה משקפת את הערכתנו להמשך יציבות בביצועי תיק הנכסים ופרויקט הייזום של החברה. הערכה זו נתמכת בין היתר על ידי תחזית הצמיחה הכלכלית הטובה וסביבת שוק נדל"ן הנוחה בגרמניה. זאת בנוסף לשמירה לאורך זמן על יחס מתואם של חוב לחוב והון עצמי הנמוך מ-60% ועל יחס EBITDA להוצאות מימון של כ-3x, בהתבסס על המדיניות הפיננסית של החברה ותרחיש הבסיס שלנו", סיכמו במעלות.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש