רד האט (Red Hat), הספקית המובילה בעולם של פתרונות קוד פתוח, הודיעה כי חברת קוואלקום (Qualcomm) אימצה את Red Hat Enterprise Virtualization כפלטפורמת וירטואליזציה עיקרית עבור עומסי העבודה שלה בייצור.

קוואלקום, חלוצה ומובילה בטכנולוגיית אלחוט דיגיטלית CDMA, המהווה פלטפורמה לדור השלישי של מוצרים ושירותים אלחוטיים, הטמיעה את Red Hat enterprise Linux ב- 2003, והייתה מראשוני המאמצים (Early adopter) של טכנולוגיית הוירטואליזציה ששולבה לתוך פלטפורמת Red Hat enterprise Linux 5 במרץ 2007. החברה גם הייתה פעילה בתוכנית הבטא של Red Hat Enterprise Virtualization ב- 2009, מה שאפשר לה לבחון את תכונות הביצועים, סקלאביליות וצפיפות המוצעות ע"י הפתרון.

"אחרי השלמת ההערכה הרשמית שביצענו למערך Red Hat Enterprise Virtualization, התחלנו להתקין את הפתרון בסביבות הייצור שלנו", אמר בוב גרלינג, מהנדס IT בקוואלקום.
Red Hat Enterprise Virtualization היה השלב הלוגי הבא בשיתוף הפעולה המתפתח שלנו עם טכנולוגיית רד האט, המתבסס על השימוש הנרחב שלנו ב- Red Hat enterprise Linux ובטכנולוגיית הוירטואליזציה המשולבת שלו".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש