הלמן-אלדובי אומרים הבוקר בסקירה שבועית כי שבוע המסחר צפוי להיות סוער ותנודתי, וקוראים לנצל ימים של עליות בשווקים על מנת לצמצם מעט את החשיפה המנייתית ולהוריד סיכונים בתיק. כמו כן, ממליצים בבית ההשקעות להיחשף לחברות אשר מושפעות ישירות ממצבו המשתפר של הצרכן האמריקני.

 

"הבורסה בת"א פתחה במומנטום שלילי בהשפעת הירידות החדות שנרשמו בוול סטריט ביום ו’ האחרון", ציינו בהלמן-אלדובי. "סנטימנט המשקיעים הושפע לשלילה מדו"ח התעסוקה של ארה"ב שפורסם ביום שישי ועל אף שהחטיא את התחזית בתוספת המשרות, הצביע על עלייה בשכר הממוצע וירידה בשיעור האבטלה.

 

"להערכתנו, בעת הנוכחית יש לנצל ימים של עליות בשווקים על מנת לצמצם מעט את החשיפה המנייתית ולהוריד סיכונים בתיק. חשוב להיות סלקטיביים בבחירת אפיקי ההשקעה.

 

"אנו ממליצים להיחשף לחברות אשר מושפעות ישירות ממצבו המשתפר של הצרכן האמריקאי לאור העלייה בשכר, ירידת מחירי הנפט והסטת חלק מחסכון זה לצריכה פרטית, כגון סקטורים של קמעונאות, עשה זאת בעצמך וכו’.

 

"שבוע המסחר הנוכחי צפוי להיות סוער ותנודתי בדומה למגמה מתחילת השנה, המשקיעים יקבלו החלטות השקעה בעוד הם ממתינים לעדותה של ג’נט ילן בפני הקונגרס בתקווה לקבל רמזים על העלאות ריבית נוספות בארה"ב. מנגד, השווקים יקבלו מנוחה מכיוון סין שם הבורסה תהיה סגורה בחלק מהשבוע בשל חגיגות השנה החדשה", סיכמו.

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש