נעם פינקו, אנליסט בכיר מחלקת מחקר Sell Side בפסגות, פרסם תגובה לדוחות עזריאלי קבוצה ברבעון השלישי לשנת 2015. בפסגות נותרים בהמלצת "החזק" למניית הקבוצה, במחיר יעד של 154 שקלים.

 

בשורה התחתונה, אומר פינקו על התוצאות: "דוח טוב ברמה תפעולית שמעיד על עוצמת נכסי החברה ובעיקר על תרומת היזמות וההשקעות. אנו סבורים כי גם החברה תמשיך להציג דוחות סבירים עם יציבות יחסית בהכנסות מנכסים זהים, כאשר פעילות הייזום המאסיבית תדע לייצר ערך רב בעתיד.

 

"אנו גם סבורים כי ה- FFO ימשיך לעלות בעתיד, הן בשל היזמות והן בשל הירידה בהוצאות המימון. הריבית הנמוכה תשמור על שווי נכסי החברה גם אם תהיה עליית ריבית מסויימת (בישראל אחרי ארה"ב). עם זאת, אנו לא סבורים שהחברה זולה ולכן ממשיכים בהמלצת החזק במחיר יעד של 154 שקל", סיכמו בפסגות.

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש