"המטוטלת בשוק המניות בארץ נובעת מסוגיית הרישום למסחר של חברות אמריקאיות מתחום הרפואה וביוטק למדדים" - כך אומרים בתפנית השקעות מבית דיסקונט, בסקירה כלכלית שבועית.

 

"ביום ו’ הודיעה מיילן כי הצעת הרכש (העוינת) לרכישת פריגו נכשלה, אולם היא עדיין אמורה להצטרף למדד המעוף בעדכון המדד הבא (בינואר). את התנודתיות במדד ת"א 75 תורמות בעיקר המצטרפות האמריקאיות החדשות: ביוטיים, נבידאה ומנקיינד, שירדו כל אחת בין 8.5%-10.5% בשבוע שעבר.

 

"מדד ת"א נפט וגז בלט בירידות של כ- 5% לאחר שב-4 שבועות האחרונים השלים עליה של כ-12%. מדד הבנקים ירד גם הוא כ- 2.6% בהמתנה לדוחות הבנקים לרבעון 3 (בנק פועלים הספיק לפרסם דוח טוב עם תשואה להון של 10.3%). דווקא מדד ת"א ביטוח בלט בעליה של כ- 2.6% לאחר מספר שבועות של ירידות", סיכמו.

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש