בבילון מודיעה הבוקר כי חתמה על הסכם במסגרתו תשקיע עד כמיליון דולר בחברת המטרה אם. אס. טי. טראוול, בתמורה לרכישת עד 45% מהון המניות של חברת המטרה בדילול מלא, שיוקצו לה באמצעות מניות בכורה המקנות לה, בין השאר, עדיפות בחלוקה עד החזרת מלוא ההשקעה בתוספת ריבית, זכאות למינוי דירקטור וזכויות וטו, כמקובל בתעשייה.

 

ההשקעה תבוצע כך שבמועד החתימה תתחייב החברה להשקיע סך של עד 1 מיליון דולר כאמור, בתמורה ל-45% מהון המניות של חברת המטרה, בדילול מלא, כאשר מתוכם, בסמוך לאחר חתימת ההסכם, תשקיע החברה סך של 500 אלף דולר, ובמועד התקיימות אבן דרך מוסכמת, תשקיע החברה חצי מיליון נוספים.

 

אם לא תתקיים אבן הדרך המוסכמת עד ליום 31.10.2016 או מועד מאוחר יותר עליו יוסכם, תוכל החברה להימנע מתשלום הסך הנוסף ואז חלק ממניותיה יחולטו כך שיוותרו בידה מניות בשיעור של 33% במקום 45% מהון המניות של חברת המטרה בדילול מלא, נכון ליום 31 באוקטובר 2015.

 

מייסדי חברת המטרה יהיו קשורים עם חברת המטרה בהסכמי העסקה והסכמי רכישה חוזרת בנוגע לחלק מאחזקותיהם בחברת המטרה. תמורת ההשקעה נקבעה במשא ומתן עם חברת המטרה.

 

אם. אס. טי. טראוול הוקמה בשנת 2015 ועוסקת בפיתוח מנוע לאופטימיזציה אוטומטית של הזמנות בתחום התיירות ללקוחות פרטיים (תחת המותג "RoomsNinja") וללקוחות עסקיים (תחת המותג "Hotelmize"). נכון למועד הדוח, לחברת המטרה אין הכנסות והיא נמצאת בשלב הפיתוח של הפלטפורמה.

 

מימון ההשקעה עתיד להיעשות ממקורותיה העצמיים של החברה, מתוך יתרת המזומנים שבידה. לחברה לא צפויים חיובי מס או היטלים אחרים כתוצאה מהעסקה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 1
    בבילון...נהפכת לחממת חברות אינטרנט|12||13||65|

    בבילון...נהפכת לחממת חברות אינטרנט...מעדיפה להשקיע בשלבים ראשונים של פיתוח פלטפורמה אינטרנטית במחיר זול...בתקווה לצמיחה מעריכית...הן של החברות שהיא משקיעה בהן והן של בבילון עצמה... |52||12||65|
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • ymsyms
    • 29/10/2015 10:16