המסחר בוול סטריט מתנהל היום בעליות קלות, לאחר פרסום נתוני מאקרו מעורבים. זאת ולאחר שבוע חיובי שבו המדדים עלו עד 0.7%. בבורסות אירופה ננעל המסחר בנטייה לעליות, ובאסיה נרשמה נעילה מעורבת היום.

 

מדד ה-S&P עולה ב-0.37% ל-2,099.36. מדד הנאסדק עולה ב-0.61% ל-5,079.07 והדאו עולה ב-0.36% ל-17,541.09.

 

מדד האמפייר סטייט לחודש אוגוסט, שבודק את פעילות הייצור באזור ניו יורק, הפתיע וצנח לשפל של מינוס 14.9 נק’, הרמה הנמוכה ביותר מאז המיתון, לעומת צפי לעלייה ל-4.5 נקודות, לעומת 3.9 נקודות בחודש הקודם.

 

עוד פורסם מדד הסנטימנט של חברות הבנייה (NAHB) שעלה באוגוסט ב-1 נק’ לרמה של 61 נק’, שיא של קרוב ל-10 שנים. כלכלנים ציפו למדד של 59 נק’.

 

בין החברות שידווחו היום על תוצאותיהן נציין את אסתי לאודר, שדיווחה לפני פתיחת המסחר על רווח רבעוני של 40 סנט למניה לעומת צפי ל-34 סנט למניה על הכנסות שהיו נמוכות במקצת מהצפי ל-2.567 מיליארד דולר. אחרי הנעילה תדווח חברת Urban Outfitters.

 

מניית טסלה מזנקת לאחר שאנליסט במורגן סטנלי הקפיץ את מחיר היעד שלה מ-280 דולר ל-465 דולר.

 

ה"גארדיאן" דיווח היום שחברת אפל אכן פועלת בתחום של בניית מכונית המונעת בעצמה.

 

כלכלני KBW העלו את דירוג ההמלצה של ג’י.פי.מורגן ל"תשואת יתר" מ"תשואת שוק".

 

ג’נרל אלקטריק מרכזת עניין בעקבות דיווח ברויטרס לפיו רשויות הרגולציה באירופה אישרו לה לרכוש את חטיבת החשמל של חברת אלסטום הצרפתית.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש