פילת טכנולוגיות מדווחת על תוצאות הרבעון השני לשנת 2010. הכנסות החברה ברבעון הסתכמו בכ-12.0 מיליון ש"ח לעומת כ- 11.2 מיליון ש"ח ברבעון המקביל אשתקד.


הרווח הגולמי ברבעון הסתכם בכ- 4.7 מיליון ש"ח (כ- 39% מההכנסות) לעומת כ- 3.6 מיליון ש"ח (כ-32% ממחזור המכירות) ברבעון המקביל אשתקד.


הרווח התפעולי ברבעון הסתכם בכ- 1.0 מיליון ש"ח לעומת הפסד של כ- 1.1 מיליון ש"ח ברבעון המקביל אשתקד. הרווח נובע הן מעליה מתונה בהכנסות והן משמירה על רמת הוצאות נמוכה.


הרווח הנקי ברבעון הסתכם בכ- 0.7 מיליון ש"ח לעומת הפסד של כ- 1.7 מיליון ש"ח ברבעון המקביל אשתקד.


ההון העצמי של החברה ליום 30.6.10 הסתכם בכ- 19.1 מיליון ש"ח לעומת כ- 17.3 מיליון ש"ח ב- 31 לדצמבר 2009.
הגידול בהון נובע בעיקר מהרווח הכולל לתקופה של כ- 0.9 מיליון ש"ח בתוספת הגדלת הפרמיה על מניות כתוצאה ממימוש כתבי אופציה בסך כ- 0.7 מיליון ש"ח.


מיכאל צוקרמן, יו"ר החברה, מסר: "למרות תנאי השוק הקשים בכל הטרטוריות בהן אנו פועלים, הודות לאיכות המוצרים והשירותים, ולתוכנית ההיתייעלות שאנו מבצעים, החברה הציגה שיפור מרשים בתוצאות הכספיות. החברה ניצבת בפני שינויי בעלות ואני רוצה לנצל את ההזדמנות הזו להודות לכל העובדים בקבוצה, על זרועותיה השונות. ההון האנושי של החברה הוא שסייע לה לצלוח את המשבר הכלכלי שפקד את העולם בשנים האחרונות. בעלי המניות חדשים מקבלים חברה בריאה, עם פוטנציאל צמיחה ואני סמוך ובטוח שהם יצעידו אותה קדימה."

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש