המסחר בוול סטריט נסגר בירידות שערים לאחר שהמסחר הפך זהיר במהלך המסחר ביום חמישי אחר הצהריים, לאחר שהמשקיעים מכרו מניות לטובת אג"ח ממשלתי. המדדים העיקריים השילו את העליות הקלות של תחילת המסחר ומדדים הפכו שליליים בעקבות דוחות רבעוניים לא מזהירים במיוחד. בסיום המסחר ירד מדד הדאו ג’ונס ב- 0.67% . מדד ה-S&P500 ירד ב- 0.6% ואילו הנאסד"ק ירד ב- 0.50%. גם מחיחר הזהב המשיך לרדת הערב כאשר מחיר אונקיית זהב ירד בחצי אחוז ל- 1086 דולר
לפני הפתיחה, דו"ח אבטלה הציע תמיכה לאמונה כי הכלכלה האמריקנית היא על בסיס מוצק. בקשות שבועיות לדמי אבטלה צנחו לרמה הנמוכה ביותר מאז 1973. עם זאת כלכלנים הזהירו כי הנתונים ביולי נוטים להיות תנודתיים. שיפור התנאים בשוק עבודת יאפשר לפדרל ריזרב להתחיל העלאת ריבית בשנה זו.
החוזים העתידיים על נפט סגרו הערב ברמה נמוכה עקב דאגות לגבי השפע הגלובלי של אספקת הנפט. המחירים ירדו לרמה הנמוכה מזה 4 חודשים מתחת 49 $ לחבית. מחיר נפט גולמי ספטמבר ירד ב- 74 סנט, או 1.5%, וסגר ברמה של 48.45 לחבית בניו יורק הנמוך ביותר מאז 31 במארס. נפט גולמי מסוג ברנט ספטמבר בבורסת לונדון ירד 86 סנט, או 1.5%, ל- 55.27 דולר לחבית.
טבע נתקלת במשוכה קשה בניסיונה להשתלט על מיילן. הקרן ההולנדית הודיעה היום כי היא תפעיל את "גלולת הרעל" כדי למנוע את ניסיון ההשתלטות על מיילן. כעת, טבע תיאלץ לפנות לבית המשפט המסחרי על מנת לנסות למנוע את המהלך.
מלאנוקס דיווחה אמש על עלייה של 11.2% בהכנסותיה לרבעון השני של השנה ל-163.1 מיליון דולר, ועלייה ברווח הנקי ל-36.2 מיליון דולר לעומת 28.6 מיליון דולר ברבעון המקביל. לרבעון השלישי של השנה מצפה מלאנוקס להכנסות של 165-170 מיליון דולר ועלייה בהוצאות התפעוליות.