מדד האמון של בוני הבתים בארה"ב נשאר ברמה של 60 בחודש יולי, הקריאה החזקה ביותר מאז סוף 2005 - כך על פי נתונים שפורסמו היום (ה’) על ידי האיגוד הלאומי של בוני הבתים / וולס פארגו.

 

הקריאה של יולי תאמה את קונצנזוס תחזיות האנליסטים. "הקריאה של חודש זה עמדה בקנה אחד עם הנתונים האחרונים המצביעים על מכירות חזקות בשוקי הבתים החדשים והקיימים כאחד, כמו גם המשך בצמיחת העבודה", אמר דיוויד קרואו, הכלכלן הראשי של איגוד ה-NAHB. "עם זאת, הבונים עדיין מתמודדים עם מספר אתגרים, כולל מחסור במגרשים ובעבודה". קריאה מעל 50 מראה כי חברות בניית הבתים בארה"ב אופטימיות בדרך כלל לגבי מגמות המכירות, ויולי מסמן את החודש ה-13 ברציפות של קריאה מעל רמה זו.

 

נתון נוסף שפורסם לפני זמן קצר בארה"ב הוא סקר הפד של פילדלפיה, המצביע על רמת הייצור במדינה. הנתון לחודש יולי צנח ל-5.7 - רמה נמוכה בהרבה מהצפי. קונצנזוס האנליסטים צפה רמה של 12.0 ביולי לעומת נתון סופי של 15.2 בחודש יוני.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש