חברת בריינסווי מדווחת הבוקר (א’), כי ביום חמישי האחרון נחתם בין החברה לבין חברה ברזילאית, העוסקת בשיווק והפצת מכשור רפואי ותרופות בברזיל, הסכם הפצה בלעדית למכשיר ה- Deep TMS של החברה בברזיל.


על פי ההסכם, ניתנה למפיץ זכות בלעדית לשיווק וקידום המכשיר בברזיל, למשך 10 שנים. קיומה של זכות ההפצה הבלעדית של המפיץ לאורך שנות החוזה הותנה בכך שהמפיץ יזמין וישכיר כמות מינימאלית של מכשירים מדי שנה. כמות המכשירים המינימאלית לה התחייב המפיץ לאורך כל תקופת ההסכם ( 10 שנים) היא 1,000 מכשירי Deep TMS בחלוקה לא שווה על פני התקופה, כאשר בשנים הראשונות כמות המכשירים קטנה ועולה בהדרגה לאורך תקופת החוזה.


על פי ההסכם, המפיץ יקדם, ישווק, ויפיץ את המכשיר בברזיל לצורך טיפול בחולים לכל אינדיקציה שתאושר לכך על ידי הרשויות. החברה תספק למפיץ את המכשירים שיוזמנו על ידו, והמפיץ יהיה אחראי להשכרתם ולהתקנתם אצל הלקוחות (מרפאות ובתי חולים). הלקוחות ישלמו למפיץ תמורה בהתאם למספר הטיפולים המבוצעים במכשיר התמורה שישלמו הלקוחות למפיץ יקבע על ידי המפיץ בלבד. המכשירים יוותרו כל העת בבעלותה של החברה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש