ולס פארגו (סימבול: WFC) – הבנק הגדול ביותר בארה"ב במונחי שווי שוק. פועלת כחברת אחזקות בנקאית ומספקת שירותי בנקאות, ייעוץ וניהול השקעות ושירותים פיננסיים נוספים. נכון לתאריך 25.02.2015 לבנק יש 8,700 סניפים ברחבי העולם ב- 36 מדינות. מניות החברה נכללות במדד ה- S&P 500 לפי שווי שוק של 288.06 מיליארד דולר.

 

בתאריך 14.04.15 החברה צפויה לפרסם את דוח לרבעון הראשון לשנת 2015. אנליסטים מצפים לרווח של 0.97 דולר למניה. הבנק עמד בצפי האנליסטים לאורך שנת 2014.

 

מהזווית הטכנית, המניה חתמה את יום המסחר האחרון (ג’) בשיא כל הזמנים חדש, קודם לכן המניה דשדשה מתחת לרמת השיא האחרון. את שנת 2015 פתחה בירידות שערים מרמת השיא שנרשמה בסוף חודש דצמבר סביב 55.58 דולר וכעבור שבועיים התהפכה מעל רמת ה- 50 דולר ועלתה חזרה. התיקון היורד בשילוב הדשדוש שקדם לפריצה אמש מהווים טריגר חיובי להמשך המגמה החיובית אשר יצאה לדרך ברבעון האחרון לשנת 2011 ונמשכת עד היום.

 

הנחת עבודה – הפריצה כאמור מהווה טריגר חיובי לתחילת גל עולה חדש, זאת לאחר דשדוש קצר. מחיר היעד הראשון סומן סביב רמה של 59-60 דולר. התבססות מעל אזור 55-55.6 דולר תחזק את ההנחה הנוכחית עם סטופ-לוס צמוד יחסית באזור 54 דולר במידה והמניה תיסוג חזרה אל טווח הדשדוש.

 

WFC - גרף תקופתי

 

* Stock chart courtesy of StockCharts.com

 

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש