ווסטרן דיגיטל (סימול- WDC) עוסקת בפיתוח, ייצור ושיווק של דיסקים קשיחים. לחברה קו מוצרים רחב ומגוון בגדלי קיבולת שונים. מוצרי החברה שמישים במחשבים פרטיים, שרתי אחסון מידע, רשתות תקשורת, מוצרי אלקטרוניקה, ממירי לוויין ועוד. החברה נסחרת במדד האס אנד פי 500 והנאסד"ק 100 בשווי שוק של 22.45 מיליארד דולר.

 

ניתוח טכני

 

מניות החברה עברו מימוש נוסף בחודש האחרון וירדו מאזורים של 110 דולר למניה לאזור של 95 דולר, נמוך שבועי בשבוע שעבר. בראיה טכנית של החצי שנה האחרונה ניתן לראות הירידות של אוקטובר האחרון רק נתנו אנרגיות לשיאים חדשים שהגיעו באזור של 115 דולר בקרוב. מאז המניה נעה בתנועה שבין 110+ ל אזור של 95 דולר פלוס שם סיימה את המסחר בסיום השבוע שעבר.

 

בטווח הקצר ניתן לראות שהמניה נבלמה שוב סביב אזור תמיכתי של 95-96 דולר למניה שמחזיק אותה מנובמבר האחרון. תומך באזור התמיכה אינדיקטור ה RSI שמגיע לקריאה של 30 ומשם כל פעם מגיע תיקון עולה במניה.

 

טקטיקת מסחר לטווח הקצר – המניה סיימה את שבוע המסחר סביב 97 דולר למניה, כשאזור תמיכה טכנית נמצא סביב 95 דולר, מתחת יש אזור אופקי מהותי סביב 93.5-94 שהוא גם הגבוה מאפריל שנה שעברה וגם תיקון פיבונצ’י 61.8 למהלך העולה האחרון.

 

סוחרים אגרסיביים אשר מחפשים מניה ללונג יכולים לחפש אפשרות כניסה ביומיים הקרובים, בכל האזור של 94.5-96.5 דולר למניה לטובת תיקון עולה וחזרה מעל 100 דולר. מנגד סוחרי שורט הממתינים למימוש עמוק יותר בשוק בכלל ובמניה בפרט יכולים לחבור בשבירה של רמת התמיכה החשובה שצוינה לעיל.

 

בהצלחה לסוחרים

 

מניית WDC – גרף יומי

 

* Stock chart courtesy of StockCharts.com

 

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 3
    הכוון של המנייה הוא מטה

    עדיין אי אפשר להגיד שהמנייה חוזרת , היא צריכה לעבור את המספר העגול 100 כדי להראות סימני התאוששות . בינתיים לפי תאורית השפלים והגאיות המניה בכוון מטה .

    • יהודה
    • 17/03/2015 13:59
  • 2
    ל-1 אם היא שוברת 95 פשוט תמכור

    אני חושב שהמניה הולכת למטה הגרף לא מוצא חן בעיניי

    • עמי
    • 17/03/2015 11:16
  • 1
    נכנסתי ברגע הכי מטומטם (110$) ועכשיו אין לי מושג מה לעשות..?

    איזה טעות, כל כך האמנתי בה. מה חברים? יש איזשהו טיפ? מצדי נשאר שם עוד 5 שנים. או.. שלא כדאי?

    • oyoy
    • 16/03/2015 15:55