איי.די.איי ביטוח – החברה עוסקת בתחומי הביטוח הכללי ובעיקר ביטוח רכב ודירות באמצעות המותגים "555" ו- "תשעה מיליון" עם קמפיין "שוקה". החברה בשליטה של ביטוח ישיר שבשליטת משפחת שנידמן. מניות החברה נכללות במדד ת"א 100 לפי שווי שוק של 1.97 מיליארד שקל.
מניית איי.די.איי החלה להיסחר בבורסה של ת"א ברבעון האחרון של שנת 2013 ומאז ההנפקה, זינקה המניה בכ- 100%. מתחילת השנה זינקה בכ- 13% והמניה נסחרת סביב מחיר שיא.
מהזווית הטכנית, המניה כאמור נסחרת סביב מחיר שיא אשר נרשם בתחילת חודש פברואר ברמה של 15,550 נקודות (במונחי שער סגירה). מה שמעניין בתקופה האחרונה הוא התנודתיות שעלתה מדרגה סביב אזור זה. נראה שיש מוכר אשר פועל בנייר ומורגש בעיקר בשבועיים האחרונים. המניה נסחרת במהלך היום בעליה ולקראת סיום עוברת לירידה.
גבולות הגזרה הנוכחית הן 14,800 מלמטה המשמשת כרמת תמיכה ומלמעלה 15,600 כהתנגדות מהותית. פריצתה כלפי מעלה תהווה טריגר להמשך הגל העולה עם מחיר יעד קרוב סביב 16,700 נקודות בעוד ששבירה כלפי מטה של 14,800 וכישלון פריצה חזרה מעל רמה זו תהווה טריגר לתחילת תיקון יורד בנייר. במקרה זה התמיכה שוכנת באזור 13,600 נקודות.
לסיכום – המניה נסחרת ברמת שיא וקיימת אפשרות לתחילת תנועה חדה לאחד הכיוונים. בהצלחה
איי.די.איי ביטוח – גרף תקופתי

* הגרף נוצר באמצעות תוכנת sponser charts