המסחר בוול סטריט מתנהל בירידות שערים על רקע המגמה השלילית שאפיינה את המסחר בבורסת העולם, בהפשעת בחירות הבזק ביוון. מחיר הנפט ממשיך לרדת.

 

מדד ה-S&P יורד ב-0.41% ל-2,082.07. מדד הנאסדק יורד ב-0.50% ל-4,782.97 ומדד הדאו יורד ב-0.31% ל-4,782.97.

 

מחירי הבתים בארה"ב ירדו מעט בשיעור של 0.1% בחודש אוקטובר ורשמו חודש שני ברציפות של ירידות. הנתונים מצביעים על רגיעה אחרי שוק מכירות הקיץ, כך על פי המדד המשולב 20-הערים של S & P / קייס-שילר שפורסם היום (ג’).

 

מדד אמון הצרכנים בארה"ב עלה ל-92.6 בדצמבר מקריאה מתוקנת של 91.0 בנובמבר. העלייה משקפת את האופטימיות המחודשת של האמריקנים על רקע שיפור מהיר בכלכלה לקראת סוף 2014. 

 

חברת פיתוח התרופות הישראלית נוירודרם, הודיעה היום כי מידע שהגיע אליה מניסוי רפואי שלב II שהיא עורכת בתרופה לטיפול בפרקינסון מצביע כי מינון גבוה יותר של התרופה יכול להוות אלטרנטיבה לניתוח עבור החולים. בעקבות הדיווח מניית החברה מזנקת בחדות בליווי מחזור מסחר גבוה במיוחד.

 

מניות האנרגיה הגדולות דוגמת אקסון מובייל ושברון עומדות במוקד ברקע המשך הירידות במחירי הנפט.

 

 אורביט דיווחה הבוקר על זכייתה בשלושה חוזים בהיקף כולל של כ-25 מיליון שקל.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש