איתוראן – החברה עוסקת במתן שירותי איתור ומיגון כלי רכב, סיכול גניבות ומתן שירותי מידע, ניווט ועזרה בדרכים. מניות החברה נסחרות בבורסת הנאסד"ק ובבורסת ת"א. מניות החברה נכללות במדד ת"א 100 לפי שווי שוק של 1.85 מיליארד ש"ח.

 

מניית איתוראן זינקה מתחילת השנה בכ- 20% ונסחרת סביב גבוה רב שנתי. בחודש נובמבר דיווחה החברה על זינוק ברווח הרבעוני ב- 24% ביחס לרבעון אשתקד ועליה של 17% ביחס לרבעון השני.

 

מהזווית הטכנית, המניה חתמה את יום המסחר האחרון ברמה של 8,830 נקודות ונושקת לשיא השנתי אשר נרשם במהלך חודש אפריל ברמה של 8,848. בתחילת חודש נובמבר המניה דשדשה ולאחר פרסום הדו"ח הרבעוני, הוציאה גל עליות שערים מרשם עד לשיא. לאחר מכן נסוגה חזרה ובשבוע הנוכחי חזרה, פעם נוספת לרמת השיא.

 

הנחת עובדה – תצורת גרף המחירים של התקופה האחרונה מלמדת על אפשרות לפריצת ההתנגדות/שיא סביב 8,850 נקודות. במידה ואכן תפרוץ ותתבסס מעל רמה זו, התבנית השורית תקבל תוקף עם מחיר יעד סביב 9520 נקודות.

 

איתוראן – גרף תקופתי

 

* הגרף נוצר באמצעות תוכנת sponser charts

 

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 1
    איתוראן היא חברה כושלת - השקעה מסוכנת ביותר.

    אלמלא הקרטל של איתוראן עם חברות הביטוח והיבואנים, חברים קרובים של מר שרצקי, החברה הזו הייתה פושטת רגל לפני שנים. כשבעל שליטה בחברה ציבורית נותן לילדים לנהל את העסק, ככה גם נראים הביצועים של החברה.

    • רועי
    • 24/12/2014 16:03